Manikyr :)

Tjosingen!

Idag är en lugn dag för hästarna, Rally, Cayenne och Kitty har fått nya skor och Soprano har blivit verkad, Kitty hade dessvärre sen sin pyttelilla böld i hoven fått en hålväggsröta, så nu ska hoven bada i jodopax varje dag ......... Hoppas Kitty vill hålla hoven i hinken bara.

Sen va de dags att släppa ihop Soprano och Cesar som den nya heter, de va väldigt lugna och fina, knappt något bråk alls! Rally därimot är deprimiread, först får Cesar platsen igemte Rallys stora kärlek Cayenne som älskar Cesar och sen tar han Rallys kompis också, stackars liten! Rally och Soprano busar så i hagen att Rally har bitmärken på hela halsen och så kan man inte se ut till 3årstestet och sen är Rally lite känslig mot flugor och sånt o går med flugtäcke på sig o efter 3dagar har det nya täcket flera hål i sidan, hopplösa hästar!

Annars ska hästarna vila idag, Rally är lite snorig så det är bättre att vila en dag för mycket än för lite! Den nya ska få vila över helgen innan jag börjar med den eftersom den är lite stressad och så över att flytta hemifrån för första gången.


Fire Flory, en ponny jag hade till försäljning -07 :)

Kram Linda

Kommentarer
Postat av: Alexandra

MEN SHIT VA HÄFTIGT!!



Florran är min ponny!! :D Hur var hon när du hade henne till försäljning? Var det då Isabella Öster köpte henne va? :)

2011-09-01 @ 23:21:13
URL: http://alexisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0